06/12/2023

VISOR® Object AI - De innovatieve sensor die Artificial Intelligence gebruikt
VISOR® Object AI - Innovatieve vision sensor dat Artificial Intelligence - SensoPart

Typisch VISOR® Object AI 

VISOR® Object AI van SensoPart maakt machine vision eenvoudiger dan ooit tevoren. Het heeft de volledige flexibiliteit van VISOR® Object Advanced en biedt daarnaast de "Classification (AI)" detector, die de classificatie van objecten nog eenvoudiger en stabieler maakt. 

200 classificaties

Voor aanwezigheidscontroles kunnen objecten worden geëvalueerd als "pass"/"fail" of betrouwbaar worden ingedeeld in 200 classificaties, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat het juiste product wordt ingevoerd en verwerkt in een machine. 

Detector leren met AI

De sensor wordt in slechts enkele stappen ingesteld en vereist geen vakkennis. Dankzij geïntegreerde kunstmatige intelligentie (AI) leert de detector de onderscheidende kenmerken op basis van enkele voorbeeld afbeeldingen. Zelfs proces- en productvariaties, zoals verschillende producten in partijen, vlekken, sterke reflecties, flexibele onderdelen, enz. kunnen gemakkelijk aan de detector worden aangeleerd met slechts enkele muisklikken. 

 Classificatiedetector - Object AI vision sensor - SensoPart  Controle type tankdop - Object AI vision sensor - SensoPart  Controle schakelaars - Object AI vision sensor - SensoPart Controle brandstofslangen - Object AI vision sensor - SensoPart
       
Classificatiedetector Controle type tankdop Controle schakelaars Controle brandstofslangen
Met de classificatiedetector worden zelfs sterk gelijkende veren betrouwbaar onderscheiden en correct naar de machine gevoerd. De VISOR® Object AI controleert eenvoudig of het juiste type tankdop is geïnstalleerd in de verschillende auto's op een productielijn. Afhankelijk van de gekozen extra opties heeft een dashboard verschillende schakelaars, die de classificatiedetector in de VISOR® Object AI betrouwbaar onderscheidt en controleert.  De VISOR® Object AI detecteert de verschillende brandstofslangen en bijbehorende clips in verschillende auto's en controleert betrouwbaar of de juiste zijn geïnstalleerd. 

 

Highlights

  • Eenvoudige configuratie zonder kennis van beeldverwerking
  • AI-technologie in een robuuste vision-sensor, gemaakt voor industriële automatisering
  • Teach de detector met een paar afbeeldingen op uw PC
  • Betrouwbare resultaten, zelfs bij sterk wisselende processen en producten 

 

Bekijk VISOR® Object AI vision camera's in het product portal Stel uw vraag over vision


Video VISOR® AI

 

close-video-button