02/05/2022

Overmolded connectoren in Deutsch-DT uitvoering

Deutsch-DT design - typisch DeutschOvermolded connectoren in Deutsch-DT uitvoering - ESCHA

Binnen de agrarische branche, landbouwsector en de voertuigindustrie worden hoge eisen gesteld op het gebied van connectiviteit. Dagelijkse zware belasting en verschillende omgevingsomstandigheden vormen een bijzondere uitdaging. In deze sectoren gaat de trend van handmatige montage over naar overmolded en direct bruikbare connectiviteit. De voordelen van deze oplossing liggen voor de hand: een lager foutpercentage en een snellere en kosteneffectieve bekabeling met een hogere betrouwbaarheid.

De productreeks Deutsch-DT design connectoren combineert al deze voordelen in één product. Daarbij gaat het niet meer om veldbedradingscomponenten (field-wireable components), maar een one-shot-oplossing die bij ESCHA van de basis af aan is ontwikkeld. 

Grote verscheidenheid

De connectoren zijn beschikbaar in de typische 2-, 4- en 6-polige versies, in male en female uitvoering. In combinatie met de exclusieve ESCHA PUR-kabel "S370" zijn het echte allrounders.

De gebruiker heeft keuze uit zowel single-ended kabelsets met open kabeleinden en double-ended kabelsets met overmolded connectoren in Deutsch-DT design aan de B-zijde. Zoals gebruikelijk bij ESCHA en op uw verzoek zijn er verschillende modificatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld met schroefdraad voor beschermslangen of verbindingskabels met een M12-connector aan de B-zijde.

Hoge veiligheid en duidelijkheid

Alle connectoren in Deutsch-DT design voldoen aan de hoge eisen van de beschermingsklassen IP67, IP68 en IP69. De gegoten ontgrendelingslip voorkomt onbedoelde ontkoppeling onder belasting en verhoogt de veiligheid. Een eveneens gegoten zwaluwstaart kan worden gebruikt voor de installatie. Met bijpassende originele accessoires zoals gekleurde markeringsringen kunt u de duidelijkheid van uw toepassing nog verder vergroten.

Compleet programma voor mobiele automatisering

Naast de nieuwe connectoren in Deutsch-DT uitvoering biedt ESCHA ook M12-connectoren met kunststof borgmoeren aan. Door hun robuustheid bieden ze een kosteneffectief alternatief voor roestvrij staal. De M12-connectoren zijn bestand tegen extreme temperaturen van -30°C tot +90°C, bevatten UV-stabilisatoren, zodat ze niet poreus of ruw worden en kunnen gemakkelijk worden verwijderd uit omhulsels met water onder druk, modder of olie. Door het unieke ontwerp kunnen ze zowel met de hand als met een momentsleutel worden vastgedraaid en voldoen ze achteraf aan de beschermingsklassen IP67, IP68 en IP69.

 

Stel uw vraag over Overmolded connectoren in Deutsch-DT connectoren

close-video-button