07/02/2022

De SAFEONE DN3PD2 zorgt voor ongecompliceerde veiligheid! 

Functionele veiligheid was nog nooit zo eenvoudig 

De SAFEONE DN3PD2 van DINA Elektronik kenmerkt zich vooral door zijn eenvoudige installatie, bediening en onderhoud. Tegelijkertijd is de veiligheid gegarandeerd tot en met veiligheidsniveau Pl e. Door de sensorloze technologie is een extra encoder niet meer nodig. Dit is bijzonder voordelig voor snel draaiende onderdelen waarop geen encoder kan worden bevestigd.

Compacte afmeting

Vooral wanneer de ruimte in de schakelkast beperkt is, is de SAFEONE DN3PD2 door zijn compacte afmetingen de beste oplossing. De directe aansluiting op de drie fasen van de motor vereenvoudigt de configuratie. De parametrering gebeurt met een softwaretool via de USB-interface. Het frequentiebereik tot 1200 Hz breidt de toepassingsmogelijkheden van het toerentalbewakingsrelais uit. 

Toerentalbewaking moet niet complex zijn

Om de veiligheid van machines te garanderen, moet het gebruik van geschikte oplossingen voor de bewaking van aandrijvingen zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk zijn. "Het groeiende enthousiasme van onze klanten laat ons zien hoe juist we het hadden met de uitvinding van sensorloze aandrijfbewaking", zegt Stefan Najib, Managing Director van DINA Elektronik. "We hebben alle feedback van onze klanten in de productontwikkeling verwerkt om een product op de markt te brengen dat aan alle eisen voldoet". Bekijk meer producten voor machineveiligheid.

 

Bekijk DN3PD2 in de webshop Stel uw vraag over DINA


close-video-button