24/02/2022

Nieuwe signaaltoren Modul Perfect 70 – PC7

De Modul Perfect 70, kortweg PC7, van Auer Signal is helderder dan vergelijkbare signaaltorens. De PC7 is een veelzijdige signaaltoren met 7 posities/mogelijke modules. De innovatieve toplichtmodule heeft een dubbele lichtsterkte (42 Cd). De Modul Perfect 70 maakt gebruik van nieuwe LED-lichtmodules met verschillende modules: meerkleurige modules, roterende modules met licht, multifunctioneel en constant licht. Lees meer over signaallampen.

Modul Perfect 70 - Auer Signal

Opvolger van de Modul Signal 70

De Modul Perfect 70 is de opvolger van de Modul Signal 70. De signaaltoren is structureel identiek. Het vlakke ontwerp zonder randen, groeven of uitsparingen voorkomt vuil, stof en andere resten van ophoping op de lenzen en geleden in industriële instellingen. De signaaltoren is daarom niet alleen aantrekkelijker, maar ook gemakkelijk te reinigen en laat geen enkele vorm van vuil op de signaaltoren. Het vlakke ontwerp voorkomt dat vuil de signaaltoren binnendringt en voorkomt storingen. De PC7 heeft een beschermingsgraad van IP66 en is bestand tegen temperaturen van -30 °C tot +70 °C. De cilindrische vorm is ook doorgezet in alle mogelijke modules. 

Modul Compete 50

Zoals de naam doet vermoeden, is de nieuwe modulaire signaaltoren Modul-Compete 50 (CT5) van zeer concurrerend in prijs. De geoptimaliseerde signaalzuil CT5 heeft dezelfde centrale contacten als de PC7, maar is exclusief ontwikkeld voor 24V DC toepassingen. Voor standaardtoepassingen waarbij hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs vereist zijn, is de CT5 de juiste keuze. Lees meer over de Modul Compete 50 - CT5 signaaltoren.

Hemisferisch effect

De bovenste module van de Modul Perfect 70 is zelfs helderder dan de standaard modules. In tegenstelling tot de standaard modules, heeft de bovenste module een hemisferisch effect. Dit betekend dat de lichtsterkte van de bovenste module hetzelfde is onder alle invalshoeken. Dit zorgt ervoor dat de PC7 kan toegepast worden in een groter aantal applicaties. De top module kan gecombineerd worden met een inline-toonmodule en met een basismodule om een standalone optisch-akoestisch signaleringsapparaat te vormen. Lees meer over modulaire signaaltorens en signaalzuilen.

 

Bekijk Modul Perfect 70 - PC7 in de webshop Stel uw vraag over PC7


 


Technologie van de Modul Perfect 70 - PC7

 • Uniek, gepatenteerd contact via de printplaat
 • Zeer toekomstbestendig en aan te passen naar klant-specifieke wensen
 • Alle modules zijn alleen beschikbaar in 24 V AC / DC. Corresponderende netadapters zijn beschikbaar voor aansluiting op 230 V AC (PC7BHV3 voor max. 3 modules en PC7BHV7 voor max. 7 modules)
 • Zorgt voor een aanzienlijke reductie van het aantal afzonderlijke componenten
 • Met de nano-gecoate diffusorfolies is het gemakkelijk om de het uiterlijk van de individuele lichtmodules zelf te veranderen.
 • De eenvoudig te programmeren stemuitvoer module kan tot 7 verschillende spraakberichten of melodieën afspelen.
 • De nieuwe, kosteneffectieve M12 connector combineert de montage van de connector met het elektrisch contact maken.
 • Certificering: CE/cULus
 • Bestand tegen temperaturen van -30 °C tot +70 °C.
 • Beschermingsgraad: IP66 

De nieuwe signaaltoren van Auer Signal is een heel bijzondere: de Modul Perfect 70 of kortweg PC7 is een van de meest veelzijdige signaaltorens. Qua creatief ontwerp, prestaties, toepassingsmogelijkheden en toekomstbestendigheid kan het gewoonweg niet beter, aldus Auer.


Kenmerken


Vergelijking helderheid PC7Perfecte helderheid

De signaaltoren PC7 is tot 13 keer helderder dan het vorige model Modul-Signal 70. De PC7 is zes keer helderder dan signaaltorens van concurrenten. De PC7 is perfect te zien, zelfs in omstandigheden met veel licht!

De hoogste signaaltoren – tot 7 posities

Met 7 posities is de PC7 een van de meest veelzijdige signaaltorens die er zijn. Het unieke, gepatenteerde contact maakt tot 7 posities mogelijk dankzij 8 interne contacten. De PC7 is hierdoor niet alleen de hoogste signaaltoren, maar ook degene met de meeste combinatieopties. Dit maakt de toren toekomstbestendig en uitgerust voor elke toepassing.


Multi-kleurenmodule

LED-modules

Multi-kleurenmodule

7 kleuren kunnen extern worden geschakeld in de LED-multi-kleurenmodule: rood, geel, groen, blauw, transparant, magenta en turqoise. Dankzij binaire schakeling kunnen 4 extra modules worden gebruikt naast een multi-kleurenmodule.

Roterende lichtmodule

De PC7 is de eerste signaaltoren met een LED-module met rotatielicht. Deze roterende lichtmodule kan met 2 rotatiesnelheden - 90 en 180 rpm - via een DIP-schakelaar worden bediend.

Continu lichtmodule

Multifunctionele module

De PC7 multifunctionele module biedt continu licht, knipperlicht, stroboscooplicht en dubbele stroboscooplichtfuncties. De verschillende functies kunnen door de gebruiker via een DIP-switch in elke module worden gedefinieerd. Lees meer over signaallampen.

Continu-lichtmodule

De PC7 LED-lichtmodule is de ideale keuze als het gaat om standaardtoepassingen. Maar als we 'standaard' zeggen, bedoelen we functies die andere leveranciers alleen aanbieden op dure, 'high performance' modules.


Heldere bovenste module | Auer SignalDe top van de toren

De topmodule is zelfs helderder dan de standaard lichtmodules en heeft een uitgebreid, hemisferisch signaaleffect. De topmodule zorgt ervoor dat de PC7 in een groter aantal toepassingen kan worden gebruikt. Combineer de nieuwe topmodule met een inline-toonmodule en een basismodule. U creëert zo een 'high performance' visuele en audio signalering dat in een groot aantal toepassingen ingezet kan worden.


Diffusorfilms | PC 7Diffuse modules

Eén module, twee verschijningen

De diffuusfilms kunnen moeiteloos in elke afzonderlijke module worden geplaatst, zelfs op een later tijdstip. Zonder het signaaleffect te sterk te veranderen, kunt u kiezen tussen een helder of een diffuus signaal met behulp van de nieuwe diffuusfolies. Hierdoor kan de PC7 een enkele toren leveren met twee verschillende verschijningsvormen.

Het uiterlijk van de signaaltoren kan snel en eenvoudig worden aangepast:

 • Lichtmodules zonder diffusorfolie emitteren een helder stralingspatroon en voldoen aan de hoogste prestaties op het gebied van lichtsterkte.
 • Lichtmodules met diffusorfolie stralen een sterker kleurcontrast en een homogener stralingspatroon uit. 

 


Toonmodules

Inline-toonmodule | PC 7

Multi-tone module

De nieuwe inline-toonmodule van de PC7 kan op elke positie in de toren worden geplaatst. DIP-schakelaars kunnen worden gebruikt om een van de acht tonen te selecteren met een instelbaar volume tot 105 dB.

Multi-tone alarm sounder module

Met de geluidscapsule biedt de multi-tone alarmmodule aanzienlijk betere toonkwaliteit dan de multi-tone module. 7 verschillende signaaltonen kunnen extern worden geactiveerd uit een totaal van 80 via 3 ingangen.

MP3 / spraakuitvoermodule

Met de MP3/spraakuitvoermodule kunt u tot 7 verschillende spraakberichten of melodieën selecteren en afspelen. De MP3/spraakuitvoermodule kan vooraf eenvoudig door de klant worden geprogrammeerd en aangepast via een USB-interface. Het maximale volume is 95 dB (A) in 1 m en de geluidssterkte is instelbaar met een potentiometer. Bekijk MP3 module in de webshop.


M12-connectorbasis | PC 7M12 | Plug en Play

De nieuwe, kosteneffectieve M12-connectorbasis

Deze M12-connectorbasis is de perfecte oplossing voor toepassingen waarbij een snelle, eenvoudige en kosteneffectieve installatie van de signaaltoren een topprioriteit is.

 

Bekijk Modul Perfect 70 - PC7 in de webshop

close-video-button