03/01/2023

Universeel draadloos system voor veiligheidslijsten

RB3 T868 - RB3 R868 - MayserUniverseel draadloos system voor veiligheidslijsten - RB3 T868 - RB3 R868 - Mayser

Mayser presenteert een nieuw product dat aansluit bij de onlangs gelanceerde SP sensor veiligheidslijsten. Het product is een gecertificeerd draadloos transmissiesysteem voor veiligheidslijsten op deuren en poorten. Met dit veiligheidssysteem, bestaande uit draadloze signaaloverdracht, plus de nieuwe veiligheidslijsten die eenvoudig en snel zonder gereedschap zelf gemaakt kunnen worden, heeft het bedrijf uit Ulm zijn productportfolio voor deuren en poorten uitgebreid. Lees meer over schakellijsten van Mayser. 

Draadloze transmissie is de perfecte oplossing voor alle automatische deuren en poorten met veiligheidslijsten. De signalen van de veiligheidslijsten, worden doorgegeven aan de motorbesturing van de deur- of poortaandrijving. 

Compatibel met alle gangbare motorbesturingssystemen

Het Mayser-systeem is compatibel met alle gangbare motorbesturingssystemen en onderscheidt zich door het grote bereik. "Voor ons draadloze systeem hebben we ons niet alleen gericht op een hoge veiligheid en functionaliteit, maar ook op eenvoudige installatie en snelle inbedrijfstelling", zegt Zeni Sulejmani, Hoofd Industry Sales bij Mayser.

Het inleren van de zender en ontvanger is eenvoudig. De beschermingsklasse voldoet aan IP65 en de robuuste behuizingen van zender en ontvanger zijn bestand tegen weer en wind. De korte reactietijd garandeert een snelle overdracht van de veiligheidslijst naar het besturingssysteem voor een snelle bescherming van personen en objecten. Om het batterijverbruik te optimaliseren, wordt de batterij adaptief aangestuurd. Dit zorgt voor een lange levensduur van de batterij. 

Maximaal twee veiligheidszones

De zender heeft een multifrequentiesysteem met vier zelf instelbare kanalen en stuurt maximaal twee veiligheidszones aan. De ontvanger van het Mayser-systeem heeft een geheugen voor zes zenders. Stefan Krebs, hoofd bedrijfsontwikkeling, is vol vertrouwen: "Ons nieuwe radiozendsysteem is de perfecte aanvulling op onze SP-sensorprofielen. Het voldoet aan de huidige markteisen voor meer maatwerk en een groter productaanbod." 

 

Bekijk draadloos signaaloverdrachtsysteem in het Product Portal Stel uw vraag


Universeel draadloos system voor veiligheidslijsten - RB3 T868 - RB3 R868 - Mayser Universeel draadloos system voor veiligheidslijsten - RB3 T868 - RB3 R868 - Mayser
Universeel draadloos system voor veiligheidslijsten - RB3 T868 - RB3 R868 - Mayser Universeel draadloos system voor veiligheidslijsten - RB3 T868 - RB3 R868 - Mayser Universeel draadloos system voor veiligheidslijsten - RB3 T868 - RB3 R868 - Mayser

close-video-button