23/04/2019

Innovatieve techniek in een vertrouwd jasjeSignaaltoren Modul-Compete 50 - CT5 - Auer Signal

Modulaire signaaltoren Modul-Compete 50 – CT5 - Auer Signal

Met meer dan dertig jaar ervaring in het ontwikkelen van signaalapparatuur, komt Auer Signal met een nieuwe serie modulaire signaaltorens. Alles wat overbodig is, liet Auer achterwege. Alles wat belangrijk is, heeft Auer geoptimaliseerd. Resultaat? De Modul Compete CT5. Voor uw gemak bestaat de CT5 uit slechts 23 artikelnummers. U kunt dus combineren naar hartelust, maar blijft door de bomen het bos zien.

Lees meer over signaaltorens en signaalzuilen.

Kenmerken Modul-Compete 50 - CT5: 

  • Modulaire Ø 50 mm-signaaltoren voor 24V DC-toepassingen in de industrie
  • Tot 5 posities mogelijk
  • Lage vervuiling door vlak glad ontwerp aan de buitenkant
  • Maximale beschikbaarheid van producten vanwege minimaal aantal artikelen (slechts 23 bestelnummers)
  • Multifunctionele ledmodules en ledmodules voor continu licht in 6 kleuren
  • Efficiënte geluidsmodule tot 95 dB - 8 tonen
  • Geoptimaliseerd 'veerkrachtig' bajonetsysteem voor hoge stabiliteit, zelfs zonder afdichtringen
  • Vijfpolige M12-basis met automatische connectie door push-in-systeem
  • Alle gangbare montagetypen

 

Bekijk signaaltoren Modul Compete 50 in de webshop Stel uw vraag over CT5


Led-modulesVerlichtingmodule met intelligent interieurontwerp - Modul-Compete 50 - Auer Signal

De CT5 is gebaseerd op een uniek, gepatenteerd contact via de printplaat en een vlak ontwerp zonder randen, groeven of uitsparing.

Dit zorgt ervoor dat de signalen veilig worden doorgestuurd en dat de modules op een kosteneffectieve manier kunnen worden geproduceerd. Binnen de CT5 ledmodules worden de lichtsignalen gelijkmatig in alle richtingen verdeeld.

Voldoet aan de eisen van de moderne industrie

De CT5-modules worden vervaardigd van de gebruikelijke hoge kwaliteit van polycarbonaat. De hoge IP65-bescherming en een temperatuurbereik van -30°C tot +60°C voldoen aan alle eisen van moderne industriële toepassingen.

Kleuren led-modules

Module rood - Signaaltoren Modul Compete 50 - CT5 - Auer Signal  Module oranje - Signaaltoren Modul Compete 50 - CT5 - Auer Signal  Module groen - Signaaltoren Modul Compete 50 - CT5 - Auer Signal  Module blauw - Signaaltoren Modul Compete 50 - CT5 - Auer Signal  Module geel - Signaaltoren Modul Compete 50 - CT5 - Auer Signal  Module wit - Signaaltoren Modul Compete 50 - CT5 - Auer Signal


Beschikbare modules

Een multifunctionele led-module, een led-module voor continu licht en een geluidsmodule voldoen aan alle vereisten van moderne standaard industriële toepassingen.

Multifunctionele led-module

De LED-multifunctionele module van de CT5 is verkrijgbaar in zes kleuren en biedt de volgende functies: continu licht, knipperlicht, stroboscooplicht en dubbele stroboscooplichtfuncties. De afzonderlijke functies worden geselecteerd met twee dipswitches.

Topmodule - Modul-Compete 50 - CT5 - Auer Signal

Continu lichtmodule

Een onafhankelijke led-module voor continu licht, verkrijgbaar in zes kleuren is er voor standaardtoepassingen met een continue lichtfunctie.

8-toon piëzo-geluidsmodule

Met de piëzo-geluidsmodule kan één van de acht verschillende tonen worden geselecteerd met een dipswitch. Het geluidsniveau is maximaal 95 dB (A) op een afstand van één meter en kan worden verlaagd met behulp van een potentiometer. De geluidsmodule van de CT5 is altijd gemonteerd aan de bovenkant van de signaaltoren.


Montagemogelijkheden

M12 basis connector - Modul-Compete 50 - CT5 - Auer Signal

De M12-basis is snel en foutloos te bedraden. Bij gebruik van de M12-basis zijn maximaal vier modules mogelijk. De basismodules van de CT5 hebben een push-in aansluiting en zijn geschikt voor alle gangbare montagetypes zoals: verticale montage, buismontage, externe buismontage, verticale buismontage en buismontage met zijdelingse kabelinvoer.

Kunststof basis met buismontage

De basis voor buismontage met een nieuwe, uit één stuk bestaande 100 mm lange kunststof buis met een geïntegreerde kunststof voet is de meest prijsgunstige buismontage van de CT5. De buislengten 250 en 400 mm zijn verkrijgbaar met een aluminium buis en kunststof voet, net als bij andere signaaltorens.

Montage beugels - Modul-Compete 50 - CT5 - Auer Signal


Twee nieuwe montagebeugels

Bovendien biedt de CT5 twee nieuwe metalen montagebeugels. Enerzijds maakt dit het mogelijk om een externe kabel vanuit elke richting aan te sluiten en anderzijds om de CT5 M12-basis verticaal te monteren.

Een nieuw bajonetsysteem

Het nieuwe bajonetsysteem heeft drie tegendrukveren. Ze zorgen voor minimale tolerantie en hoge stabiliteit. Hierdoor kan de CT5 bijvoorbeeld worden gebruikt in koelhuizen of bij temperaturen tot -40°C zonder afdichtringen, wat de CT5 nog aantrekkelijker maakt qua functie.

Zelfs bij volumeprojecten met binnentoepassingen kan dit de hoge concurrentiepositie van de CT5 op het vlak van prijs verder ondersteunen.


De PC7, de CT5 of toch de Eco-Modul?

Auer Signal’s vlaggenschip -de PC7- is de juiste keuze wanneer een toekomstbestendige, krachtige signaaltoren met veel flexibele opties nodig is. In tegenstelling tot de PC7 en de CT5 is de standaardsignaaltorenserie Eco-Modul nog steeds uitgerust met klassiek contact met metalen pennen, maar biedt ook een compleet assortiment in led- en loeilamptechnologie in drie maten. Lees meer over de signaaltoren Modul-Perfect 70 - PC7.

close-video-button