13/09/2023

Robotic vision camera met geïntegreerde afstandsmeting

SensoPart VISOR® Robotic +ZVISOR Robotic +Z vision camera met afstandsmeting

SensoPart heeft de nieuwe VISOR® Robotic +Z gelanceerd, een vision camera voor robotica-toepassingen met geïntegreerde afstandsmeting. Met een indrukwekkend bereik van maximaal 2500 mm en een frequentie van 100 Hz is deze vision camera geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

De drijfveer achter de ontwikkeling van de VISOR® Robotic +Z was de ambitie van SensoPart om hun capaciteiten in afstandsmetingstoepassingen op het gebied van robotica naar een hoger niveau te tillen. Door de integratie van een externe projectielaserlaser is de VISOR® Robotic +Z ultracompact maar toch zéér hoogwaardig. De VISOR® Robotic +Z biedt daarmee een geavanceerde oplossing voor triangulatie metingen over een aanzienlijk bereik. Lees meer over robotic vision camera's.

Optimale gebruikservaring

De geavanceerde functies van de VISOR® Robotic +Z camera worden verder versterkt door de mogelijkheid om diverse beeldverwerkingsinstellingen moeiteloos aan te kunnen passen. Dit betekent dat gebruikers de resolutie kunnen wijzigen, de werkafstand kunnen aanpassen en zelfs een afstandskalibratiebestand kunnen inladen. Maar wat de VISOR® Robotic +Z écht uitzonderlijk maakt is de perfecte combinatie van 2D vision-guided robotica en een geavanceerde afstandsmeting. De veelzijdigheid wordt nog verder benadrukt door de integratie met de nieuwe Yaskawa Robot Library V2.0 wat zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Lees meer over vision camera's.


Belangrijkste kenmerken Robotic vision +Z camera met geïntegreerde afstandsmeting:

  • Werkbereik van 150 mm tot 2500 mm
  • Meetfrequentie van 100 Hz
  • Geïntegreerde rode projectielaser (klasse 2)
  • Ultracompact en hoogwaardig ontwerp
  • Biedt een combinatie van 2D vision-geleide robotica en afstandsmeting
  • Naadloze integratie met Yaskawa Robot Library V2.0

 

Bekijk VISOR® Robotic vision camera's in het product portal Stel uw vraag over vision

close-video-button