Power quality analysers

Met een power quality analyser worden alle denkbare grootheden continu gemeten. De klasse A analysers van Janitza meten spanningskwaliteit volgens internationale normen als EN50160, IEEE519 en EN61000-2-4 en registreren spanningsdips, pieken en golfvormen.

 

Lees meer
Power quality analyser - UMG 512 PRO - Janitza

Webshop

Alle productinformatie, datasheets, technische tekeningen, manuals én prijzen op het gebied van Meetapparatuur in één overzicht. Vraag een account aan en maak gebruik van veel voordelen!

 

 

Ga naar de shop

Power analysers

Een power analyser van Janitza is de standaard achter iedere transformator of generator. De analysers meten alle denkbare grootheden, stelt de spannignskwaliteit volgens EN61000-2-4 vast en registreert spanningsdips, pieken en golfvormen.

Lees meer

Universeelmeters

Universeelmeters meten de meest voorkomende elektrische parameters en zijn er in een paneel- en DIN-rail montage en kunnen worden geleverd in alle denkbare bussystemen.

 

Lees meer
Universeelmeter UMG 96 RM - Janitza

"

Wilt u weten welke Janitza-meter het meest geschikt is voor uw toepassing? Maak gebruik van de keuzehulp.

"

Jitse Ringoet | Accountmanager

Ga naar de keuzehulp

Klantverhaal Wiebe de Jong

Toen Wiebe de Jong 12,5 jaar geleden Van den Bor Elektrotechniek in Nijkerk overnam, schafte hij als eerste investering een professionele meter aan.

Lees meer
Wiebe de Jong - Van Den Bor Elektrotechniek

White papers

Wilt u meer weten over spanningsdips, hogere harmonischen of power quality? Lees de white papers van fortop.

Lees meer

Stroomtransformatoren

De stroomtransformatoren zijn ideaal toepasbaar in bestaande installaties. De deelbare modellen van ELEQ zijn eenvoudig om kabel of rail te klikken zonder gebruikt van gereedschap. De compacte uitvoeringen zijn geschikt voor het meten van kleine stromen vanaf 16A.

Ga naar de shop

kWh-meters

Een kWh-meters meet en registreert elektrisch verbruik. De kWh-meters van Janitza zijn standaard voorzien van een MID-toelating en kunnen naadloos worden geïntegreerd in de software-systemen van fortop en zijn via pulsen, M-bus of Modbus te koppelen aan systemen van derden.

Lees meer
MID kWh-meters van Janitza

Mobiele power analysers

Verbruik, harmonische vervuiling, assymetrie of spanningsdips registreren? Een mobiele power analyser biedt maximale flexibiliteit! De koffers zijn standaard voorzien van meetlussen met een meetbereik van 100-400A.

Ga naar de shop
Meetkoffers

Spannings- aftakklemmen

Een spanningsaftakklem kan snel en veilig in een bestaande installatie worden afgetakt als er geen veilige meetspanning voor handen is. De aftakklemmen van ELEQ zijn voorzien van een meetzekering en zijn geschikt voor het aftakken van draad of rail. 

Ga naar de shop

Configureren en inbedrijfstellen

Het inbedrijfstellen en configureren van meetapparatuur vraagt de nodige technische kennis. Heeft u deze niet in huis? Geen nood! Onze technische productspecialisten helpen u graag met de implementatie van uw meters.

Ondersteuning

Meetsysteemcheck

Heeft u hulp nodig bij het interpreteren van meetdata of heeft u twijfels over de betrouwbaarheid van uw metingen? Onze meetspecialisten komen graag langs voor een (meetsysteem)check. Aan de hand van een mobiele referentiemeting wordt de meetdata gevalideerd.

Lees meer
Meetspecialisten Jarno Schoen en Joeri Kruithof

close-video-button