Dataloggers

Via ethernet inzicht in uw elektriciteits-, water-, gas- of warmteverbruik? Of eenvoudig status- en storingsmeldingen binnenhalen? Met een datalogger is het mogelijk verbruiksgegevens, bedrijfsuren en statusmeldingen eenvoudig binnen te halen, te loggen en te analyseren.

 

Lees meer over dataloggers
PRO Data datalogger - Janitza

Product Portal

Alle productinformatie, datasheets, technische tekeningen, manuals én prijzen op het gebied van power monitoring in één overzicht. Vraag een account aan en maak gebruik van veel voordelen!

Ga naar de Product Portal

Onderhoudscontract

Voor een stabiel en optimaal werkend systeem is jaarlijks onderhoud nodig. Een keer per jaar komt een software engineer de nieuwste versie updaten. Gratis telefonisch support is een onderdeel van het onderhoudscontract.

 

Ondersteuning

DCEM Datacenter

DCEM Datacenter monitoringssysteem integreert geavanceerde infra monitoring en de zogenaamde PDU- of rack-bemetering in één omgeving. Door middel van verschillende bewakingsmechanismes wordt “stroomverlies” en onnodig energieverbruik voorkomen. 

Lees meer over DCEM
Energiemanagementsoftware DCEM by fortop projects

De belangrijkste innovatie is dat we uit dezelfde data nóg meer informatie halen.

Digital Realty

Lees het hele verhaal van Digital Realty

GridVis®

GridVis® is een energiemanagement tool die data verzamelt van verschillende verbruiksmeters en power analysers. De software zet deze data om in begrijpelijke rapportages, visualisatie en alarmen.

Lees meer over GridVis®
GridVis energie analyse software | Janitza

Workshop | Power Quality - basis

In de workshop Power Quality - basis krijgt u uitleg over wat power quality is, de relatie tussen spanning, stroom en vermogen en de interactie tussen spanning en stroom. U krijgt inzicht in meetdata en we behandelen een aantal praktijkvoorbeelden. U gaat zelf aan de slag!

Meld u aan voor de workshop

close-video-button