Uw meetdata inzichtelijk met GridVis

Met Janitza GridVis biedt fortop gebruikersvriendelijke software voor het configureren en analyseren van meetdata voor verbruik en power quality. GridVis levert de gegevens om kostenbesparingen te identificeren, energiekosten te laten dalen en de juiste acties te nemen om productie uitval te voorkomen. Lees meer over Janitza Gridvis.

 

Stel uw vraag over Janitza producten

Software GridVis | Janitza
Energie analyse en rapportage software | DCEM cloud

Energiemonitoringsoftware in de cloud

Met DCEM-software heeft u inzicht in real-time en historische verbruikswaarden die worden gemeten door universeelmeters, power analysers en power quality analysers. Door de integratie van power quality management wordt een bijdrage geleverd aan de verlaging van onderhoudskosten, productieverliezen, uitval van de installatie en het blindvermogen. Met DCEM cloud is de informatie overal in te zien. Ook wanneer er op locatie geen toegang is tot een internetverbinding kunt u met mobiel of tablet altijd verbinding maken met de servers. 

Lees meer over DCEM Cloud energiemonitoringsoftware.

Licentie opbouw Janitza Gridvis

Software voor energiemeters GridVis | Janitza
Kies juiste energiemeter en energiesoftware | Janitza

Welke energiemeter en energiesoftware past bij uw situatie?

Een energiemonitoringsysteem verzamelt gegevens die opgedaan worden door energiemeters. Dit kunnen Power Quality analysers, power analysers, universeelmeters of kWh-meters zijn. De keuze voor een energiemeter is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Hetzelfde geldt voor de keuze voor energie analyse- en rapportagesoftware. Om een energiemonitoringsysteem op te zetten is het kiezen van de juiste meter en de juiste software van groot belang.

Lees meer over het kiezen van de juiste energiemeter en energiesoftware.

Energiesoftware voor ziekenhuizen

Continuïteit van elektrische energie speelt in ziekenhuizen een belangrijke rol. Er zijn allerlei soorten elektrische apparatuur aanwezig, die in sommige gevallen uiterst gevoelig is voor problemen met de kwaliteit van elektrische energie. Met DCEM energiemanagementsysteem bent u in staat om problemen met apparatuur vooraf te voorkomen. Binnen de energiesoftware voor ziekenhuizen zijn specifieke modules, zoals; redundantiebewaking, alarmmanager, Single Line, tripleD en Power Quality.

Lees meer over energiemanagementsystemen voor ziekenhuizen. 

Energiemanagementsystemen voor ziekenhuizen | Fortop

close-video-button