Actieve filters

Storingen in de energievoorziening als harmonischen, interharmonischen en flikkering kunnen leiden tot onverklaarbare uitval van processen. Met actief harmonische filters zijn de meeste power quality problemen op te lossen.

 

Lees meer
Actief dynamisch filteren - ADF Power Tuning - Comsys

Product Portal

Alle productinformatie, datasheets, technische tekeningen, manuals én prijzen op het gebied van power quality solutions in één overzicht. Vraag een account aan en maak gebruik van veel voordelen!

 

 

Ga naar de shop

Elektronische compensatie

In veel installaties worden condensatorbanken toegepast om blindstroom te verlagen. In moderne installaties kunnen deze problemen geven. Actief harmonische filters zijn vaak te duur. Een alternatief is een elektronische variant van de condensatorbank, die gebaseerd is op de 3-level IBGT techniek.

Lees meer

Tijdelijke metingen

Tijdelijke metingen bieden direct inzicht in het verbruik, de belasting én de gezondheid van (delen van) uw elektrische installatie. De specialisten van fortop komen langs voor een dagmeting of zelfs een uitgebreid onderzoek van meerdere weken.

Lees meer
PQ specialist: uitvoering PQ check

In één dag inzicht in storingen in uw stroomvoorziening met de PQ checks van fortop.

Meetspecialisten Jarno en Joeri

Meer lezen over PQ checks

White paper Cos-phi compensatie

Het verbeteren van cos-phi, of het reduceren van de blindstroom, is al snel zinvol. Daarnaast heeft het compenseren van de cos-phi een aantal positieve bijverschijnselen. Welke compensatietechnieken zijn er en hoe pakken we dit in de praktijk aan? Dat leest u in de fortop white paper ‘Cos-phi compensatie'.

Lees de white paper
Cos-phi compensatie | Faseverschuiving spanning vs stroom

White paper Actief filteren

De ontwikkeling van elektronica zorgt ervoor dat compensatietechnieken steeds intelligenter worden. Sinds een aantal jaren zien we dat een actief dynamisch filter (ADF) steeds vaker wordt toegepast voor het oplossen van power quality problemen. Maar wat is nu een ADF? Dat leest u in de white paper 'Actieve Dynamische Filters'.

Lees de white paper

close-video-button