M12 power kabels

Tegenwoordig is alles stekkerbaar. Alles kan met een eenvoudige handeling aan elkaar verbonden worden. Met M12 Power is het mogelijk om voeding stekkerbaar te maken. Door gebruik te maken van splitters wordt de totale lengte van kabels korter en worden er bekabelingskosten bespaard.

Lees meer over M12 power
M12 power kabels - ESCHA

Webshop

Alle productinformatie, datasheets, technische tekeningen, manuals én prijzen op het gebied van Verbindingstechniek in één overzicht. Vraag een account aan en maak gebruik van veel voordelen!

 

Ga naar de shop

Industrial ethernet

Industriële Ethernetkabels zijn tegenwoordig te vinden in elke machine of werkomgeving. De ethernetkabels van ESCHA zijn verkrijgbaar in 4-polige (D-gecodeerde) of 8-polige (X-gecodeerde) M12x1 aansluitingen. 

 

Ga naar de shop

Industriële connectoren

Industriële connectoren zijn beschikbaar in verschillende materialen, elk geschikt voor een specifieke toepassing. Normale omgevingscondities, hoge temperatuuromgevingen, agressieve omgevingen, maar ook omgevingen die elektromagnetische compatibiliteit vereisen.

Lees meer
Industriële connector - Squich - ILME

Adapters en splitters

Adapters en splitters zijn van fundamenteel belang in alle installaties. Adapters en splitters zorgen voor extra flexibiliteit, kostenbesparing en voor overzicht.

Ga naar de shop
Adapters en splitters - ESCHA

Sensor- en actuatorkabels

Sensor- en actuator kabels combineren de typische eisen van de automatiseringsindustrie in één product: halogeen-, PVC-, en silicoonvrij. Geschikt voor kabelrupsen, brandvertragend, resistent tegen chemicaliën, olie, microben en hydrolyse. Beschikbaar met verschillende kabelkwaliteiten zoals PVC, PUR en PURrobotic.

Lees meer

Een stekkerbaar voedingsnetwerk aanleggen? Gebruik de M12 Power kabels van ESCHA!

Peter Herremans | Sales Manager

Lees meer over ESCHA

I/O verdelers

De I/O-junction box met actieve logica functie verzendt de signalen naar een centrale besturingseenheid. De afzonderlijke aansluitingen worden verbonden door middel van verschillende vaste combinaties die werken met AND- en OR-logica.

Ga naar de shop

Datakabels

Datakabels van ESCHA brengen data van punt A naar punt B met minder dataverlies. De datakabels zijn 360° shielded: voorzien van een extra omhulsel volgens het gepatenteerde two-shell shielding concept.

 

Lees meer
Datakabels - ESCHA

Food & Beverage

In de voedingsmiddelen industrie worden er specifieke eisen gesteld aan machines en installaties. Deze eisen zijn veel hoger dan de eisen in de klassieke mechanica. De producten van ESCHA en ILME bieden een hoge bescherming tegen reinigingsmiddelen.

Lees meer
Connectoren hygienisch design - ESCHA

CANopen / DeviceNet

DeviceNet en CANopen zijn communicatieprotocollen waar zowel een voeding als data over een kabel gaat. Deze datakabel ondersteunt zowel CANopen als DeviceNet gebaseerde veldbussen. Met de hoge overdrachtssnelheden is het mogelijk realtime data zonder problemen over te dragen. De afgeschermde PUR-kabels zijn UL- en CSA gecertificeerd.

Ga naar de shop

High temperature

De hoge temperatuurbestendige materialen van de 'high-temperature' kabels van ESCHA garanderen een optimale bedrijfsmodus, zelfs in extreme temperaturen. Permanente omgevings-temperaturen van -20 °C en +150 °C en korte termijn temperaturen van +200 °C zijn geen probleem voor de 'high temperature'-lijn.

 

Ga naar de shop

Profibuskabels

Profibuskabels moeten voldoen aan Busspecifieke eisen van de profibus/profinet-organisatie (PNO). De kabels van ESCHA voldoen hieraan en zijn te verkrijgen in verschillende varianten.

Ga naar de shop
Profibus kabels - ESCHA

Valve connectors

Ventielstekkers of valve connectors zijn geschikt voor toepassingen met minimale installatieruimte. Er zijn ventielstekkers met en zonder LED beschikbaar. De LED’s zijn goed zichtbaar in alle inbouwposities.

Ga naar de shop

close-video-button