Sensoren en vision oplossingen

Vision & sensors

Detectievraagstukken kunnen vaak op verschillende manieren worden opgelost. Door de combinatie van vele technieken (optisch, capacitief, ultrasoon, inductief), meerdere fabricaten en praktijkervaring in diverse marktsegmenten is fortop in staat om voor iedere toepassing een passende oplossing te vinden. 

 

Bekijk vision & sensoren Stel uw vraag

Vision & sensoren | Sensopart
Vision camera Visor | Sensopart

De beste in hun klasse

SensoPart Visor®

Nog nooit waren vision sensoren zo efficiënt, zo eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Met een paar muisklikken is de Visor® klaar voor gebruik. De Visor®-technologie van SensoPart is een eenvoudige en effectieve oplossing voor de moeilijkste automatiseringstaken.

Lees meer over vision camera's.

Voor iedere toepassing de juiste sensor

SensoPart F 25 serie

De F 25 serie fotocellen overtuigt niet alleen door het ruime aanbod in variaties, maar ook door veel nuttige details die het verschil maken in een applicatie. Alle F 25 sensoren zijn als laser- en LED-variant beschikbaar.

Lees meer over SensoPart F 25-serie.

Fotocel sensor F25-serie | Sensopart
Fotocelserie F10 |  SensoPart

Kleine bouwvorm, grote prestaties

SensoPart F10-serie

Dat ook kleine sensoren grote prestaties kunnen leveren bewijst SensoPart met de fotocelserie F10. De F10-serie is de eerste en enige miniatuursensor die met laserlicht werkt. Ook de instelbare achtergrondonderdrukking is een primeur bij sensoren in deze bouwvorm. Dankzij de unieke specificaties en de vele gebruiksvriendelijke details kunnen deze compacte sensoren in bijna iedere applicatie worden toegepast.

Lees meer over SensoPart F 10.

Betrouwbare analoge niveaumeting

iLevel van Rechner

De capacitieve staafsensor voor analoge niveaumeting van Rechner heeft naast de analoge uitgang ook twee schakelpunten. Het analoge meetbereik en de twee schakelpunten kunnen door de gebruiker ingesteld worden. Daarbij kunnen de twee schakelpunten in of uit het ingestelde analoge meetbereik geprogrammeerd worden. 

Lees meer over analoge niveaumeting.

Analoge niveaumeting iLevel | Rechner

close-video-button