06/10/2017

Gecodeerd magnetisch veiligheidssysteem - Mechan HE-serie

Magnetische contactloze schakelaar HE-serie | Mechan Controls

De Mechan Controls HE-Serie is een gecodeerd magnetisch veiligheidssysteem. Het veiligheidssysteem uit een slimline veiligheidscontroleapparaat en volledig ingekapselde solid-state veiligheidsschakelaars. De HE-Serie is ontworpen om het gebruiksgemak en onderhoud van een eenvoudige magnetische veiligheidsschakelaar te combineren met de verbeterde veiligheid, prestatieniveaus en indicatie van Mechan's elektronische schakeling.

Bestand tegen agressieve omgevingen

De volledig ingekapselde HE-schakelaars zijn bestand tegen trillingen, uitspoelen en de meest agressieve omgevingen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de voedselverwerkings-, vul- en verpakkingsindustrie en vele andere niet-vergrendelende machinebeschermingsapplicaties. De HE-Serie van Mechan Controls is een gecodeerd magnetische veiligheidsschakelaar.

RVS variant

Ontworpen om de voordelen van magnetische veiligheidsschakelaars te combineren met de verbeterde prestaties, veiligheid en bediening van Mechan's elektronische veiligheidsschakelaars, kunnen de HE-veiligheidsschakelaars bestand zijn tegen ruwe omgevingen, (getest tot -30C en gebruikt in de poolcirkel). Ze kunnen ook worden geleverd in roestvast staal, geschikt voor spoelgebieden in de voedselverwerkings- en verpakkingsindustrie. Lees meer over magnetische schakelaars.

 

Bekijk HE-serie magnetiche veiligheidsschakelaars in de webshop Stel uw vraag


Kenmerken HE-serie veiligheidssysteem

  • Cat 4, SIL 3 en PL e veiligheidsniveau
  • Gecodeerde magneten
  • Dubbele kleurindicatie op de schakelaar
  • Unieke dubbele deur veiligheidsschakelaars
  • Te combineren met veiligheidsrelais SRL-series

close-video-button