24/08/2015

Tijdelijke meting voor spanningskwaliteit en Power Quality

Met de meetkoffers MRG 512 en MRG 96RM-E kunnen de Janitza analysers toegepast worden voor tijdelijke metingen. Een mooie standaardoplossing "van de plank". Fortop heeft ook veel ervaring in het bouwen van meetkoffers op maat. Met de door fortop software solutions ontwikkelde web-based software is analyseren zonder PQ kennis mogelijk.

Standaard meetkofferMeetkoffer op maat

De standaard meetkoffer noemen we de PQ-Checker (Power Quality Checker). Deze mobiele analyser wordt geleverd met alle benodigde meetsnoeren en is voorzien van de web-based Power Quality Watchdogs. Hiermee is analyseren zonder kennis van power quality mogelijk.

Opties meetkoffer

Het is mogelijk de meetkoffer naar wens uit te breiden. Verschillende opties zijn:

  • WiFi router met DHCP-server vereenvoudigd uitlezen met uw laptop
  • Rogowski meetlussen voor eenvoudig aansluiten in verschillende typen installaties
  • Geïntegreerde no-break voeding voor het vastleggen van events bij spanningsuitval
  • Easy Gateway voor uitlezen meetkoffer via mobiel netwerk (UMTS/HSPA6+)
  • Inbouwen van de analyser van uw keuze

 

Bekijk meetkoffers in de webshop Stel uw vraag


Twee-traps analyse - Meetkoffers op maat

Met de meegeleverde software GridVis is het mogelijk uitgebreide analyses te doen, rapportages op te stellen of exporten te maken. Via de ITI (CBEMA)-rapportage voor korte onderbrekingen en pieken zie je in één oogopslag of deze schadelijk zijn voor de bedrijfsvoering.

Voor veel mensen is dit lastig te analyseren. Daarom heeft fortop web-based analyse tools ontwikkeld. Met deze Watchdogs is een automatische analyse mogelijk volgens de IEC61000-2-4 of EN50160 norm. Door de ingebouwde stoplichtfunctie ziet u direct of de spanningskwaliteit aan de norm voldoet of of er nadere analyse noodzakelijk is. Hiermee wordt veel tijd bespaard. Detailkennis van Power Quality is niet noodzakelijk. Lees meer over power quality.

No-break voeding

Indien het nodig is om storingen bij spanningsuitval te detecteren, is het noodzakelijk een back-up van de meter te maken. Fortop heeft de mogelijkheid de meetkoffer te voorzien van een condensator buffer. Deze onderhoudsvrije oplossing maakt het tevens mogelijk de meetkoffer met het vliegtuig mee te kunnen nemen.

Power Quality Watchdogs

Met deze Watchdogs is een automatische analyse mogelijk volgens de IEC61000-2-4 of EN50160 norm. Door de ingebouwde stoplichtfunctie ziet u direct of de spanningskwaliteit aan de norm voldoet of of er nadere analyse noodzakelijk is. Hiermee wordt veel tijd bespaard. Detailkennis van Power Quality is niet noodzakelijk.

 

Stel uw vraag of vraag een tijdelijke meting aan

close-video-button