Leg een voedingsnetwerk aan met M12 Power

Tegenwoordig is alles stekkerbaar. Dataoverdracht, losse connectoren, etc. Bij het voeden van een machinelijn is dit niet altijd het geval. Met ESCHA M12 Power is het mogelijk een voedingsnetwerk stekkerbaar aan te leggen. Door één voedingskabel onderweg af te splitsen met T-, H-, en h-splitters worden meerdere onderdelen binnen een machine gevoed worden via slechts één kabel.

M12 Power bij modulaire machines

Daarnaast biedt M12 Power oplossing als machines modulair gebouwd worden. Aan de verschillende onderdelen van een machine worden tijdens de bouw M12 Power voedingskabels gemonteerd. Na het plaatsen van de verschillende modules op locatie hoeven alleen de voedingskabels op elkaar aangesloten worden. Doordat de voedingskabels stekkerbaar zijn is het aansluiten erg eenvoudig.

Lees meer over M12 power

M12 power kabels en connectoren | ESCHA
Lichtscherm EOS | ReeR

LICHTSCHERM VEILIGHEIDSKLASSE 2 EN 4

De EOS lichtschermen zijn er voor beveiligde hoogtes van 160 mm tot 1810 mm. Voor de resolutie kan gekozen worden tussen 14, 20, 30, 40, 50 of 90 mm en bij een inloopbeveiliging voor 2, 3 of 4 stralen. De EOS is beschikbaar in de X-versie, met ingebouwde monitoring (EDM) en in de A-versie met automatische reset. 

Lees meer over EOS lichtschermen

Datakabels | Escha

Datakabels van ESCHA hebben minder dataverlies door het shielded concept. Tegenwoordig zijn de meeste kabels voorzien van een shielded omhulsel waardoor data beter overgebracht wordt van punt A naar punt B. Escha het shielded omhulsel door tot over de connector en juist in de connector lijden de meeste datakabels het meeste dataverlies.

Lees meer over datakabels

Datakabels | ESCHA
Programmeerbaar veiligheidsrelais Mosauc | ReeR

Programmeerbaar relais met veiligheidsfuncties ReeR Mosaic

De ReeR Mosaic is een programmeerbaar veiligheidsrelais voor het beveiligen van machines en/of installaties. Het programmeerbare veiligheidsrelais van ReeR bestaat uit één hoofdmodule en is uit te breiden met zeven andere modules die via de bus aan de achterzijde aangesloten worden. het programmeerbare veiligheidsrelais is geschikt voor het monitoren van verschillende veiligheidssensoren zoals veiligheidslichtschermen, laserscanners, fotocellen, mechanische eindschakelaars, matten, nood-uit knoppen en tweehandbediening in één flexibel systeem.

Lees meer over programmeerbaar relais

Er is altijd een oplossing. Ook als die nog niet bestaat.

Als u problemen heeft met onderdelen in uw installatie, bent u zich daar van bewust. U controleert onderdelen vaker of houdt een veiligheidsvoorraad aan, om een mogelijke storing zo snel mogelijk op te lossen. Een kleine technische aanpassing aan storingsgevoelige onderdelen in uw installatie kan een grote verbetering opleveren.

Extreme varianten voetschakelaars

Een bedrijf had behoefte aan een Extreme variant van een voetschakelaar die nog niet bestond. Samen met de leverancier hebben we een custom made solution ontwikkeld.

Lees meer over custom made solution

Custom made solution voetpedaal | steute
Vision camera voor objectdetectie | SensoPart

Herken afmeting, kleur en code met Vision Camera

Een vision camera lost moeilijke detecties op: herkenning van kleur, kwaliteitscontrole of het herkennen van codes die op een product staat. Een vision camera kan veel, erg veel!

Geïntegreerde software van SensoPart

De SensoPart Visor vision camera beschikt over geïntegreerde software waarmee de vision camera in- en afgesteld kan worden. Met behulp van standaardfuncties in de software is het mogelijk vrijwel alles te controleren, detecteren en te herkennen.

Lees meer over vision camera's

Muting lichtschermen

Het muting veiligheidslichtscherm van ReeR is volledig modulair opgebouwd. SM/SMO zijn hardware matig te configureren voor uitvoer of in- én uitgaande pallets met muting armen of separate sensoren. SMPO is softwarematig te configureren voor in- én uitvoer van pallets met mutingarmen of separate sensoren. Het muten van een deel van het detectieveld van het lichtscherm is eveneens mogelijk.

Perfecte integratie van alle mutingsensoren 

De Safegate garandeert een perfecte integratie van alle mutingsensoren of muting armen (L of T) door deze direct op het scherm aan te sluiten via de connectoren die zich onderaan het scherm bevinden, hierdoor zijn ze beter mechanisch beschermd.

Lees meer over muting lichtschermen

Muting lichtscherm Safegate | ReeR
Modulaire signaaltorens | Auer Signal

Stel zelf uw signaaltoren samen

Modulaire signaaltorens Auer Signal EcoModul zijn modulair zodat u zelf uw signaaltoren kunt samenstellen. Met een signaaltorens wordt de status van een machine zichtbaar of wordt er een alarm afgegeven. Met verschillende mogelijkheden in lampkleuren en montagebeugels kunt u exact de signaaltoren samenstellen die u wenst.

Lees meer over modulaire signaaltorens

MINIATUURSENSOR MET LASER

Dat ook kleine sensoren grote prestaties kunnen leveren bewijst SensoPart met de fotocelserie F10. De F10-serie is de eerste en enige miniatuursensor gebasseerd op laserlicht. Ook de instelbare achtergrondonderdrukking maakt de sensor, in combinatie met de kleine bouwvorm, uniek. Dankzij de unieke specificaties en de vele gebruiksvriendelijke details kunnen deze compacte sensoren in bijna iedere applicatie worden toegepast.

Lees meer over miniatuursensoren

Miniatuursensor met laserlicht | SensoPart

close-video-button