15/05/2017

Schakellijsten naar uw eigen specificaties

Schakellijsten en stootstrips op maat gemaakt - BBC Bircher Smart Access

Schakellijsten worden gebruikt voor het beveiligen van knelpunten bij machines, automatische schuifpoorten, deuren en toegangssystemen. Schakellijsten worden ook wel stootlijsten of stootstrips genoemd. De schakelkamer is bovenin het rubber opgenomen, zodat er minder kracht nodig is om de lijst te laten schakelen. BBC Bircher smart access is de sensorspecialist voor automatische deuren en hekken, openbaar vervoer en industrie.

Op maat gemaakte stootstrips

In de werkplaats van fortop worden elektrische schakellijsten gemaakt zoals de klant ze nodig heeft. We maken een ready-to-use schakellijst volgens de wensen en behoeften van de klant. U kunt uw eigen schakellijst helemaal zelf samenstellen. Lees meer over schakellijsten en schakelstrips.

U kunt zelf bepalen: 

  • Iedere gewenste lengte
  • Keuze uit rubberprofielen
  • Snel geleverd

Ieder type schakellijst heeft zijn/haar specifieke kenmerken. 

ClickLine: basisschakellijst in verschillende maten

Bekijk de specificaties van de clickline-serie schakellijsten

CoverLine: nette afwerking, geen aluminium zichtbaar

Bekijk de specificaties van de coverline-serie schakellijsten

SLine: miniatuurschakellijsten

Bekijk de specificaties van de Sline-serie schakellijsten


Pneumatische schakellijsten

Naast elektrische schakellijsten op maat leveren we ook de pneumatische schakellijsten uit de productlijn van BBC Bircher smart access. Schakellijsten voor roldeuren, sectionele deuren of kanteldeuren kunnen elektrisch dan wel pneumatisch schakelen. Bij pneumatische schakelingen wordt gebruik gemaakt van luchtdruk. Het AirMission systeem van Bircher Reglomat zorgt voor een draadloze overdracht tussen de pneumatische schakellijst en de besturing.

Contactloos en slijtagevrij

De informatie over de status van een drukgevoelige pneumatische schakellijst wordt contactloos en daarmee slijtagevrij verzonden. Het AirMission-systeem is geschikt voor toepassingen met Performance Level PLc, cat. 2 volgens EN ISO 13849-1.

 

Lees meer over draadloze overdracht


Applicatievoorbeelden schakellijsten

Schakellijsten en stootstrips worden vaak toegepast bij het activeren en beveiligen van schuifpoorten, schuifdeuren en verticale (rol)deuren. Lees meer over het activeren en beveiligen van deuren in de onderstaande applicatievoorbeelden: 

 

Bekijk alle applicatievoorbeelden

close-video-button