25/10/2020

Multifunctioneel relais voor het bewaken van machines en installaties

Multifunctioneel relais UG 9400 - DOLDMultifunctioneel relais UG 9400 - DOLD

Door storingen tijdig te detecteren voorkomt u kostbare uitvaltijd van een proces. Ook het bewaken van machines en systemen verhoogt de beschikbaarheid van de installatie aanzienlijk. Voor het betrouwbaar bewaken van elektrische en fysieke grootheden, worden meet- en controlerelais gebruikt.

Continu monitoren

Door continu te monitoren kan veel nauwkeuriger bepaald worden of er preventief onderhoud noodzakelijk is. Het multifunctionele relais UG 9400 uit de VARIMETER PRO-serie van DOLD is hiervoor bij uitstek geschikt.

Negen meetfuncties in één behuizing

Maximaal negen meetfuncties worden gecombineerd in een behuizing die slechts 22,5 mm breed is. Afhankelijk van de applicatie bewaakt het relais UG 9400 tegelijkertijd het drie-fasen-net op over- en onderspanning, spanningsasymmetrie, over- en onderstroom, cosinus phi, actief-, schijnbaar- en blindvermogen, frequentie en fasevolgorde. Het gebruik in 1-fase netwerken is ook mogelijk.

Modbus RTU-interface

Met een geïntegreerde Modbus RTU-interface biedt de veldbusverbinding veel diagnosemogelijkheden. Bovendien zorgt de gebruiksvriendelijke configuratie voor een optimale aanpassing aan de toepassing. Dit maakt het eenvoudig om de grenswaarden voor alle bewakingsfuncties in te stellen.

 

Bekijk multifunctionele relais UG 9400 in de webshop Stel uw vraag

close-video-button