Automatische bediening van schuifpoorten

Automatische schuifpoorten voor een veilige doorgang

Wilt u een terrein afschermen met een of meerdere schuifpoorten? Passerende voertuigen moeten dan zo soepel mogelijk doorgang krijgen. Lusdetectoren analyseren in de bodem geïnstalleerde inductielussen en herkennen tijdig een naderend voertuig. De montage van schakellijsten aan de sluitranden garandeert veiligheid voor mens en voertuig. Bircher Reglomat biedt activerings- en veiligheidsunits die voor een probleemloze werking van uw terreinhek zorgen. 

Alle componenten voor een veilige schuifpoortapplicatie
Lusdetector ProLoop | Bircher Reglomat

Lusdetectoren | automatische schuifpoorten

ProLoop 2
De ProLoop2 lusdetectoren analyseren inductielussen die in de grond zijn geïnstalleerd. De lusdetector detecteert metalen voertuigen van alle mogelijke soorten - van fiets tot een zware vrachtwagen.

Download de brochure >

Bekijk technische specificaties >

ProLoop Lite
De ProLoop Lite bewaakt en analyseert de geïnstalleerde inductielus, herkent metalen voertuigen van elke aard en zorgt voor een onmiddellijke schakeling van de poort. De ProLoop Lite maakt gebruik van de standaardfuncties van de ProLoop.

Download de brochure >

Bekijk technische specificaties >

Verschillende schuifpoortapplicaties

Signaaltransmissie | automatische schuifpoorten

RFGate 2
De RFGate 2-systemen geven veilig en draadloos de status van de drukgevoelige schakellijsten door die aan het mobiele deel van de poort zijn gemonteerd. Deze informatie wordt radiografisch doorgegeven aan het schakelapparaat. Programmeren, monteren, inschakelen - klaar!

Download de brochure >

Bekijk technische specificaties >

InTra6
Het inductieve signaaltransmissiesysteem InTra6 geeft de status van de drukgevoelige veiligheidsschakellijsten veilig en contactloos aan het mobiele deel van de schuifpoort met behulp van inductieve signaaltransmissie.

Download de brochure >

Bekijk technische specificaties >

 

Signaalstransmissiesysteem RFGate

Lichtsluizen

LBGate
De lichtsluis werkt als een onzichtbare veiligheidsvoorziening en verhindert door vroegtijdig sluiten van de poort botsingen met personen of voertuigen.

Download de brochure >

Signaalanalyse

Schakelapparaten

De schakelapparaten van Bircher Reglomat bewaken de aangesloten contactmatten en schakellijsten op activeringen en onderbreking. Zij worden bovendien bewaakt op veranderingen van de ruststroom. De overzichtelijke LEDs en LCD-scherm tonen de status van de aangesloten signaalgevers in één oogopslag. Dankzij de gebruiksvriendelijke instellingen kunt u vertrouwen op een snelle inbedrijfstelling van uw schakelapparaat.

EsGate 2 / EsGate 3
Schakelapparaten EsGate 2 en EsGate 3 laten zich veelzijdig programmeren en zijn geschikt voor een breed scala van toepassingen in combinatie met contactmatten of schakellijsten. Ook deze schakelapparaten worden bewaakt op de ruststroom en analyseren op veilige wijze de impulsen van de signaalgevers. EsGate 3 is uitgerust met twee volwaardige kanalen en zelfbewaking en voldoet aan Performance Level e, Veiligheidscategorie 3 volgens EN ISO 13849-1.  

EsMatix 3
EsMatix 3 beschikt over twee signaalingangen. In combinatie met de veiligheidsschakelmatten of -lijsten vormt EsMatix 3 een gecertificeerd systeem dat voldoet aan de eisen van PLe met categorie 3 volgens EN ISO 13849-1 dat de veiligheid garandeert bij installaties, robots en geautomatiseerde werkplekken.

Download de brochure >

Bekijk technische specificaties >

Brochure schakelapparatuur Bircher Reglomat | EsGate | EsMatix
schuifpoortapplicatie

UW TOEPASSING

De producten van Bircher Reglomat zijn geschikt voor diverse toepassingen van schuifpoorten, voor zowel particulier gebruik als voor toepassingen in de industrie.

Heeft u vragen over uw applicatie? Bel of e-mail ons voor passend advies. We staan u graag te woord.

close-video-button