20/01/2017

Trekkoordschakelaar met veiligheidsfunctie en resetknop

Zeer compact in te bouwen
Trekkoordschakelaar met veiligheidsfunctie Steute ZS 71Machine- en apparatenbouwers die een robuuste en betrouwbare trekkoordschakelaar nodig hebben voor een beperkte inbouwruimte of kleine machine, kunnen met de ZS 71 van steute hun applicatie prima oplossen. Deze schakelaar is door zijn lengte van slechts 105 mm zeer compact in te bouwen.

Indien het trekkoord van maximaal 20 meter gedemonteerd wordt of los raakt gaat de schakelaar naar een veilige vergrendelde stand. Op de behuizing zit een drukknop om te ontgrendelen. De ZS 71 is leverbaar met twee (1 sluiter/1 opener of 2 openers) of drie contacten (2 opener/1 sluiter of met 1 opener/2 sluiter contacten).

IP69K-afdichting
De ZS 71 is nu tevens leverbaar met een IP69K-afdichting. Dit betekent dat de trekkoordschakelaar met een hogedrukreiniger van 100 bar op 10 cm afstand schoongemaakt kan worden vanuit verschillende richtingen. De afdichting in de aluminium behuizing is hiervoor aangepast. Hierdoor is de ZS 71 geschikt voor applicaties waar regelmatig gereinigd moet worden. Vanzelfsprekend voldoen alle modellen aan de norm EN 418/ IEC 60947-5-5. Lees meer over trekkoordschakelaars.

 

Bekijk steute ZS 71 trekkoordschakelaar met veiligheidsfunctie Stel uw vraag over Steute

close-video-button