AUER SIGNAL | SIGNAALLAMPEN EN ZOEMERS VOOR INDUSTRIE

Auer Signal is technologische leider op het gebied van optische- en akoestische signaalapparaten zoals signaaltorens, signaallampen, zoemers, hoorns en sirenes. De producten van Auer Signal bieden oplossing bij het waarschuwen, beschermen en begeleiden van mensen in een moderne industriële omgeving bij gevaar of calamiteit.

Auer Signal werd in 1910 opgericht in Wenen, Oostenrijk. Sindsdien heeft Auer Signal zich ontwikkelt tot technologische leider op het gebied van signaalapparatuur.

 

Bekijk Auer Signal productenStel uw vraag over Auer Signal

Logo Auer Signal | fortop
Signaaltorens en signaalzuilen ECOmodul | Auer Signal

Auer Signal modulaire signaaltorens met LED

Wilt u de status van een specifieke machine van een afstand kunnen zien of horen? Maak dan gebruik van een modulaire signaaltoren. De ECOmodul van Auer Signal heeft veel verschillende opties en montagemogelijkheden, zodat u exact de signaaltoren kunt samenstellen zoals u hem wenst.

De ECOmodul van Auer Signal maakt gebruik van een zeer heldere LED-technologie, waardoor het signaal nog beter zichtbaar is. Het aansluiten is eenvoudig, namelijk via veerdruk of push-in technologie. Ontwikkeld en gebouwd voor vele jaren probleemloos gebruik in de industrie.

Lees meer over Auer Signal modulaire signaaltorens

De hoogste standaard op de internationale signaleringsmarkt

De serie T (ø 75 mm) en U (ø 60 mm) signaallampen van Auer Signal zijn in meerdere varianten leverbaar als opbouw- en paneelmontage versie. Ook optische, akoestische en optisch-akoestische modellen zijn van het T model beschikbaar.

Auer Signal voor extreme applicaties

Met deze uitbreiding van het programma heeft Auer Signal de juiste signaleringen voor extreme en veeleisende applicaties. Een temperatuur bereik van -30°C tot +60°C, een afdichting van IP66 en een slagvastheid tot IK10 zijn voorbeelden van het uiterst robuuste ontwerp.

Lees meer over signaallampen van Auer Signal

T-serie signaallampen | Auer Signal
Signaaltoren PC7 | Auer Signal

Hoogste signaaltoren | Auer Signal

De PC7 is de hoogste en meest veelzijdige signaaltoren van Auer Signal met zeven posities. De PC7 van Auer Signal is 13 keer helderder dan het vorige model. De bovenste module is zelfs helderder dan de standaard lichtmodules en heeft een uitgebreid, hemisferisch signaaleffect. 

Lees meer over de Modul Perfect PC7 van Auer Signal

Modulaire signaaltoren voor wandmontage

De modulaire signaaltoren Half Dome voor wandmontage van Auer Signal is een signaaltoren voor installatie op muren of direct op de machine. De modulaire signaaltoren heeft een maximum van zes modules, vijf LES-modules en één zoemer. 

Lees meer over de modulaire signaaltoren Half Dome van Auer Signal

Modulaire signaaltoren Half Dome | Auer Signal
Ex proof visuele signalering | Auer Signal

Ex-proof visuele signaleringen | Auer Signal

Auer Signal Ex proof signeleringstechniek. Gebouwd voor gebruik in de chemische industrie, raffinaderijen olieriggen of in scheeps- en vliegtuigbouw. De Ex-signaleringsapparatuur van Auer Signal zijn onderhoudsvrij en hebben geen onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

Bekijk ATEX Auer signal signaleringslampen

close-video-button