02/07/2019

Feilloze communicatie met uw huidige besturing

iX software is compatible met meer dan honderd drivers

Een gebruiksvriendelijke interactie tussen mens en machine is fundamenteel binnen industriële (automatiserings-)processen. Niet alleen een goede werking en feilloze bediening zijn van belang. Een eenvoudige configuratie en installatie van de HMI in uw machine zijn minstens even belangrijk. Zo heeft Beijer Electronics meer dan honderd drivers beschikbaar voor de meeste PLC-, drives en controlesystemen van verschillende fabrikanten. Het aantal drivers wordt continu uitgebreid. De HMI-displays van Beijer Electronics communiceren dus feilloos met uw huidige besturing, ongeacht het merk. De iX-software van Beijer Electronics biedt slimme communicatiemiddelen. Het combineert eersteklas vectorafbeeldingen en gebruiksvriendelijke functies die een betrouwbare werking en bijna onbeperkte functies bieden connectiviteit met uw andere apparatuur.

Efficiënte workflow

Versnel engineering in een intuïtieve ontwikkelomgeving vol met snelkoppelingen. Pre-styled-objecten, een aanpasbare werkruimte, een componentenbibliotheek en een smart property-raster zijn enkele van de functies die uw workflow zullen verbeteren. Deel uw aangepaste objecten en geavanceerde scriptmodules met collega’s.

HMI-functionaliteit voltooien

Het is gemakkelijk om uw toepassing in gebruik te nemen. Alle essentiële functies die u nodig hebt zijn inbegrepen, zoals datalogging, recepten, alarmen, trends en audittrail. Maak gebruik van kant-en-klaar objecten met ingebouwde functionaliteit, op vectoren gebaseerde symbolen en afbeeldingen die eenvoudig in het scherm kunnen worden ingevoegd. Lees meer over HMI's en operator panels.

Functionaliteit voor geavanceerde gebruikers

iX heeft ondersteuning voor .NET-technologie, die opties biedt om gespecialiseerde functionaliteit te ontwerpen. Gebruik C # scripting of .NET componenten. Profiteer van objecten van derden en importeer .NET-assembly’s om de functionaliteit verder uit te breiden. Beheer en wissel gegevens uit met meerdere controllers en geniet van connectiviteit via SQL, FTP, OPC en web.

Maak verbinding met alle automatiseringsmerken

Een uitgebreide drivers-lijst maakt communicatie mogelijk met honderden unieke PLC’s en automatiseringsapparatuur van alle grote fabrikanten. Deel informatie eenvoudig tussen gebruikers en beheer veilig complexe systemen, zelfs over lange afstanden. Bestanden en regelpanelen op afstand overbrengen met FTP- en VNC-servers. Download de driver-lijst.

 

Bekijk software van Beijer Electronics in de webshop Stel uw vraag over Beijer Electronics

close-video-button