21/10/2014

Magnetische schakelaar steute RC2580

Magnetische schakelaar steute

Contactloze sensoren worden steeds meer toegepast als alternatief voor mechanische eindschakelaars in de machine- en apparatenbouw. Aan het al brede programma  van steute zijn de RC 2580 magnetische sensoren toegevoegd. Deze sensoren zijn zeer compact en dankzij hun rechthoekige ontwerp eenvoudig te integreren in bestaande machine-ontwerpen. De behuizing van roestvrijstaal is corrosiebestendig en heeft een speciale afdichting tot IP69 K.

De RC 2580 serie is geschikt voor hogedrukreiniging en heeft een temperatuurbereik vanaf -40 ∞C. De RC 2580 is geschikt voor de offshore industrie op schepen, voor onshore industriën in havens en hygiënegevoelige toepassingen in de voedingsindustrie.

Het potentieel voor deze reeks worden toegevoegd aan de RC Ex 2580 magnetische sensor gebruikt. Het is gecertificeerd voor gebruik in de Ex-zones 1 en 21 in acc. met ATEX richtlijnen, kwalificatie voor toepassingen bijvoorbeeld in de chemische industrie, de olie en gas-industrie en bulkgoederenapparatuur. Er is tevens een model beschikbaar voor ATEX zones. De RC Ex 2580 is geschikt voor Ex zones 1 en 21 volgens de ATEX-richtlijnen.

 

Bekijk contactloze magnetische schakelaars

close-video-button