31/12/2019

Magnetische schakelaar RC 2580 - steute

Magnetische schakelaar RC 2580 | steute

Contactloze sensoren worden steeds meer toegepast als alternatief voor mechanische eindschakelaars in de machine- en apparatenbouw. Aan het al brede programma van steute zijn de RC 2580 magnetische sensoren toegevoegd. Deze sensoren zijn zeer compact en dankzij hun rechthoekige ontwerp eenvoudig te integreren in bestaande machine-ontwerpen. Lees meer over contactloze (gecodeerde) magneetschakelaars.

IP69K beschermingsgraad -40°C tot +70°C

De behuizing van roestvrijstaal (RVS) is corrosiebestendig en heeft een speciale afdichting tot IP69K. De RC 2580 serie is geschikt voor hogedrukreiniging en heeft een temperatuurbereik vanaf -40°C tot +70°C. De RC 2580 is geschikt voor de offshore industrie op schepen, voor onshore industrieën in havens en hygiënegevoelige toepassingen in de voedingsindustrie. Lees meer over schakelaars en sensoren voor marine en offshore.

Magnetische schakelaar voor 'Extreme' omgevingen

Het potentieel voor deze reeks worden toegevoegd aan de Ex RC 2580 magnetische sensor gebruikt. Het is gecertificeerd voor gebruik in de Ex-zones 1 en 21 volgende de ATEX richtlijnen, kwalificatie voor toepassingen bijvoorbeeld in de chemische industrie, de olie- en gasindustrie en bulkgoederenapparatuur. Er is tevens een model beschikbaar voor ATEX zone 22. Lees meer over ATEX magneetsensor voor toepassing tot -60°C.

 

Bekijk contactloze magnetische schakelaars Stel uw vraag

close-video-button