12/11/2020

ESCHA brengt twee nieuwe kabelkwaliteiten op de markt

PVC-kabel voor industrial Ethernet en een EtherCAT-kabel met gele kabelmantel - ESCHAConnectiviteitsspecialist ESCHA staat bekend om een ​​snelle en flexibele implementatie van de specifieke klantwensen. Zo komen ze nu bijvoorbeeld met twee nieuwe kabelkwaliteiten: PVC-kabel voor industrial Ethernet en een EtherCAT-kabel met gele kabelmantel.

De nieuwe PVC-kabel is afgestemd op industriële Ethernet-toepassingen die minimale eisen stellen aan kabelrups- en torsiemogelijkheden. Een nieuwe EtherCAT-kabel met gele kabelmantel is met name voorbestemd voor toepassingsgebieden in de assemblage in de automotive-industrie waar deze kleur verplicht is. Bij de marktintroductie heeft ESCHA een breed assortiment producten voor beide kabelkwaliteiten ontwikkeld, elk bestaande uit M8-, M12- en RJ45-connectoren in verschillende varianten.

 

Bekijk ESCHA-kabels de webshop Stel uw vraag over ESCHA


PVC-kabel voor Industrial Ethernet

PVC-kabel voor industrial Ethernet - ESCHAESCHA biedt al jaren een ruime keuze aan connectoren en kabelkwaliteiten voor industriële Ethernet-toepassingen. Deze kabelkwaliteiten zijn geschikt voor gemiddelde en hoge mechanische belastingen en voor robottoepassingen die hoge eisen aan flexibiliteit stellen. Vanwege de stijgende vraag naar een kosteneffectieve oplossing voor toepassingen met lage mechanische belastingen, komt ESCHA ook met een bijbehorende PVC-kabel genaamd S5200. Deze nieuwe kabel is PNO-compliant en perfect geschikt voor toepassingen waarbij kabelrups- en torsie-eigenschappen niet belangrijk zijn.

ESCHA presenteert bij de marktintroductie al een uitgebreid productportfolio met M8-, M12- en RJ45-connectoren. Alle componenten met de nieuwe kabelkwaliteit garanderen een betrouwbare datatransmissie volgens Cat5e en voldoen aan de afdichtingklassen IP67 en IP68.


EtherCAT met gele kabelmantel

PVC-kabel voor EtherCat - ESCHAInmiddels is een kabelkwaliteit met gele kabelmantel in veel EtherCAT-toepassingen verplicht geworden - de vraag stijgt vooral op het gebied van assemblage in de automotive-industrie. ESCHA breidt haar EtherCAT-programma uit met een bijbehorende kabel genaamd S1329. Deze kabel garandeert een voor de industrie geschikte datatransmissie volgens Cat5e die voldoet aan de realtime vereisten volgens IEC 61158. Door zijn flexibele structuur is de kabel geschikt voor kabelrupsen en kan hij meer dan 5 miljoen buigcycli doorstaan.

Er zijn nu verschillende versies met M8- (vierpolig), M12- (vierpolig, D-gecodeerd) en RJ45-connectoren beschikbaar. Dankzij de UL-certificering kunnen de producten ook op de Noord-Amerikaanse markt worden gebruikt.

 

Lees meer over verbindingstechniek

close-video-button