29/06/2020

Hogere resolutie voor nog meer stabiliteit bij het lezen van codes

VISOR®-Code Reader Standard - Vision camera - SensoPart

VISOR® Code Reader V20 Standard

Met de VISOR® Code Reader V20 Standard breidt SensoPart het assortiment vision camera’s uit met een versie voor standaardtoepassingen die een hogere beeldresolutie vereisen, zoals het lezen van eenvoudige gedrukte streepjescodes. 

Tot nu toe hadden alleen de Advanced en Professional varianten van de VISOR® V20 Code Reader met de hoge beeldresolutie van 1,5 megapixels (1440 x 1080 pixels) naast vele extra functies, de mogelijkheid voor het lezen van 1D/2D codes en OCR. 

Voor applicaties waar deze uitgebreide functies niet nodig zijn, biedt SensoPart nu een vision camera aan met hoge resolutie voor een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding, die gedrukte barcodes en datamatrixcodes kan lezen van vrijwel alle industriële standaarden. Dankzij de hoge resolutie beeldchip, kan de VISOR® V20 Standard worden gebruikt voor toepassingen waar de lagere resolutie van VISOR® V10 (800 x 600 pixels) niet toereikend is. Lees meer over vision camera's.

 

Bekijk VISOR® Code reader vision camera's in de webshop Stel uw vraag over Code Reader vision camera


Eigenschappen V20 Code Reader Standard

VISOR®-Code Reader Standard - Vision camera - SensoPart

De vision camera VISOR® V20 Code Reader is verkrijgbaar met drie verschillende field of views; wide, medium en narrow. Zo kan de gebruiker eenvoudig de optimale field of view selecteren die het beste past bij zijn toepassing. Dit maakt het mogelijk om verschillende objectgroottes en detectieafstanden te bereiken, zonder de lens of montagepositie te veranderen. 

Zo zijn de kleinste details op grote afstand te herkennen in een klein zichtveld (narrow field of view) terwijl meerdere object eigenschappen van 1 of meer onderdelen tegelijkertijd gedetecteerd kunnen worden met een groot zichtveld  (wide field of view).  De geïntegreerde targetlaser (laserklasse 1) vereenvoudigt de uitlijning van de sensor tijdens installatie aanzienlijk.

Metalen behuizing met IP67

Net als de andere sensorversies uit de SensoPart VISOR® V10- en V20-serie, is de Code Reader voorzien van een compacte, robuuste en volledig metalen behuizing met een beschermingsgraad van IP67, met geïntegreerde beeldopname, optiek, verlichting en signaalverwerking. De sensor ondersteunt de huidige interfaceprotocollen, zoals sFTP, SSH, EtherNet / IP en Profinet-conformiteitsklasse B.

Backwards compatibel

De V20 Standard Code Reader is backwards compatibel met de VISOR® V10-serie zodat een eenvoudige vervanging mogelijk is. Voor meer uitdagende identificatietaken heeft SensoPart onlangs een nieuwe versie gelanceerd de VISOR® Code Reader met een resolutie van 5 megapixels (V50-serie), die het aantal mogelijke toepassingen flink uitbreidt. Lees meer over VISOR® Code Reader met een resolutie van 5 megapixels (V50-serie).

 

close-video-button