15/02/2018

I30 roterende encoder: hoge resolutie in een compacte en stevige behuizing

I30 incrementele roterende encoder - Lika ElectronicDe I30 incrementele roterende encoder van Lika Electronic heeft een stevige miniatuurbehuizing (tot IP65-bescherming) en is geschikt voor een resolutie tot 2,048 PPR. Hij is ideaal voor krappe ruimten in universele industriële toepassingen.

Roterende miniatuurencoders

Lika Electronic biedt een uitgebreid assortiment roterende miniatuurencoders met diameters van 28 mm (1,1 inch) tot 40 mm (1,4 inch) voor feedbacktoepassingen in vernauwde ruimten. Het assortiment bestaat uit beide encodersoorten -incrementeel en absoluut- met optische en magnetische technologie en is geschikt voor vele verschillende industriële toepassingen in lichte en zware omgevingsomstandigheden. Lees meer over incrementele en absolute encoders.

 

Bekijk encoders in de webshop Stel uw vraag over Lika


Standaard met beschermingsniveau IP-54

Een selectie van zeer compacte modulaire encoders voor motorfeedback is eveneens verkrijgbaar. Eén van de nieuwste innovaties in het assortiment is de nieuwe I30 universele incrementele encoder. Hij combineert stevigheid met een hoge resolutie en levert de veelzijdigheid en prestaties waar een groot aantal industriële toepassingen behoefte aan hebben.

Deze optische encoder heeft een stevige behuizing met een pilot-flens van 30 mm (1,18") en een massieve as van 5 mm (0,197") of 6 mm (0,236"). De I30 voldoet standaard aan de voorwaarden van het IP54-beschermingsniveau, maar is ook verkrijgbaar met de verhoogde IP65-bescherming. Positie-informatie wordt geleverd in blokgolf-formaat via Push-Pull, Line Driver en universele uitgangcircuits. Zowel kabel- als kabel+M12-stekkeraansluitmogelijkheden kunnen worden geleverd. Dankzij zijn miniatuurafmetingen kan de I30 in industriële toepassingen met bijzonder krappe ruimten worden gebruikt, zoals fabrieksautomatisering en elektro-medische installaties.

close-video-button