27/07/2016

Verbind een draadloze schakelaar met uw database en uw netwerk

Draadloze ontvanger met TCP/IP-interface - steute

Draadloze schakelaars in Ethernet-netwerken

Met de komst van draadloze technologie in industriële automatisering, ontstaan ook mogelijkheden voor aansluiting op hogere communicatienetwerken. Een voorbeeld hiervan is de TCP / IP-ontvanger uit het steute draadloze programma. De bidirectionele gateway zorgt er voor dat schakelapparatuur uit het steute draadloze programma kan worden verbonden aan andere systemen via het universele internet/ethernet protocol TCP/IP.

Signalen ontvangen en verzenden van maximaal 40 sensoren

Het kan signalen ontvangen en verzenden van maximaal 40 sensoren. De interface voldoet aan de IEEE 802.3-standaard, met een overdrachtssnelheid van 100/10 Mbit/s. De configuratie van de draadloze Ethernet-poorten vindt plaats via een web-based interface die zowel het inbedrijfnemen als de diagnose ondersteunt. De gateway is aangesloten door middel van een RJ45-aansluiting. Lees meer over sWave.NET - steute Nexy.

Varianten TCP / IP-ontvangers

De TCP / IP-ontvanger is verkrijgbaar in drie versies: voor de door steute ontwikkelde standaard voor draadloze technologie sWave 868 en sWave 915, en voor de EnOcean technologie, die veel wordt toegepast in gebouwautomatisering. Het is erg geschikt voor gebruik in combinatie met alle draadloze schakelaars, sensoren en knoppen van het steute draadloze programma. Lees meer steute wireless.

 

Bekijk draadloze ontvangers en versterkers in de webshop


Draadloze ontvanger TCP/IP interface


Draadloze ontvanger met RS232 interface

close-video-button