02/05/2019

Bircher breidt assortiment hygiënische schakelaars uit

Clean switch - BBC Bircher Smart AccessClean Switch - BBC Bircher Smart Access

BBC Bircher Smart Access presenteert extra accessoires voor de hygiënische CleanSwitch-schakelaar. Nieuwe mogelijkheden zijn een zwarte frontafdekking, een wandafdichting en een opbouwdoos. Hiermee kan CleanSwitch het oudere model CleanScan vervangen.

 

Bekijk CleanSwitch schakelaar in de webshop


Nieuwe accessoires

=

CleanSwitch-afdekking ook in zwart

Speciaal voor het aanbrengen op een donkere ondergrond biedt BBC Bircher per direct ook een zwarte frontafdekking. De opgedrukte pictogrammen zijn dan wit. Ook in de zwarte uitvoering zijn de afdekkingen bestendig tegen reinigings- en desinfectiemiddelen.

Wandafdichting standaard meegeleverd

Voor nog schonere prestaties in een hygiënisch veeleisende omgeving levert BBC Bircher bij de frontafdekkingen een extra wandafdichting in dezelfde kleur als de afdekking. Hiermee dicht CleanSwitch de smalle spleet tussen het apparaat en de wand volledig af en wordt voorkomen dat er vuil binnendringt of zich ophoopt. De afdichting van siliconen werkt tevens kleine oneffenheden in de ondergrond weg die bijvoorbeeld door de wandstructuur of het pleisterwerk ontstaan. De afdekkingen van CleanSwitch worden zonder extra kosten bij de afdichting meegeleverd.

Opbouwdoos maakt achteraf automatiseren eenvoudig

Met de nieuwe CleanSwitch-opbouwdoos is het achteraf automatiseren van deuren uiterst eenvoudig. De opbouwdoos is per direct verkrijgbaar in zwart en wit, passend bij de frontafdekkingen. Ook bij de opbouwmontage voldoet de CleanSwitch aan beschermingsklasse IP65. De CleanSwitch is compatibel is met alle standaard inbouwdozen zoals de Feller EDIZIOdue, JUng AS 500, Hager kallysto.line IS.1 en de Gira Standaard 55.


Toepassingen contactloze schakelaar CleanSwitch


Situatie
Ziekenhuizen, klinieken, bejaardenhuizen

Situatie
Publieke sanitaire ruimtes

Situatie
Horeca

Clean switch voor ziekenhuizen, klinieken en bejaardenhuizen - BBC Bircher Smart Access Clean switch voor publieke sanitaire ruimtes - BBC Bircher Smart Access Clean switch voor horeca - BBC Bircher Smart Access

Oplossing

Door de contactloze activering maakt CleanSwitch het aanraken van vuile deurgrepen overbodig. CleanSwitch laat zich met alle gangbare reinigings- en desinfectiemiddelen behandelen. Mensen met visuele beperkingen kunnen de contrastrijke led-feedback gemakkelijke waarnemen.

Oplossing

CleanSwitch opent automatische deuren naar publieke sanitaire ruimten aanrakingsvrij en verhindert de
verspreiding van bacteriën en andere
ziekteverwekkers.

Oplossing

CleanSwitch activeert de deur als reactie op een handbeweging. Daardoor wordt de keukentoegang alleen geopend als dat nodig is. Daarmee biedt CleanSwitch het
personeel een comfortabele en hygiënische oplossing voor de deuropening.


 


Over CleanSwitch

CleanSwitch is ontwikkeld voor gebruik in omgevingen met strenge eisen aan de hygiëne. Met een gerichte beweging activeert CleanSwitch de toegang zonder aanraking en wordt de verspreiding van ziekteverwekkers eenvoudig en efficiënt verhinderd. Het front van de sensor kan met gangbare reinigings- en desinfectiemiddelen worden behandeld zonder dat het materiaal wordt aangetast. Het mooie, heldere design van CleanSwitch kan door middel van zijn gekleurde led-feedback en opgedrukte pictogrammen of logo's aan de wensen van de klant worden aangepast.

 

Lees meer over CleanSwitch

close-video-button